MEVKA Kalkinma Kurulu Ve Yönetim Kurulu Toplantisi Yapildi

Vali Murat Koca, MEVKA Kalkinma Kurulu ve Yönetim Kurulu toplantisina katildi

MEVKA Kalkinma Kurulu Ve Yönetim Kurulu Toplantisi Yapildi

Valilik toplanti salonunda gerçeklesen toplantiya, MEVKA Yönetim Kurulu Baskani MEVKA Yönetim Kurulu Baskani Vali Murat Koca, Yönetim Kurulu Baskanvekili Konya Valisi Muammer Erol, MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman ve kalkinma kurulu üyeleri katildi.
MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman' in açilis konusmalarindan sonra toplantiya geçildi.
2015 yili ara faaliyet raporunun okunmasindan sonra, Istanbul Eurosis Consulting Sirketi temsilcisi Murat Suner tarafindan "Markalar Birligi" sunumu gerçeklestirildi. Sunumdan sonra ilimizde kurulmasi planlanan "Gida Vadisi" ve "Karaman'in Sosyal Yapisi" hakkinda katilimcilara bir sunum gerçeklestirildi. Yönetim Kuruluna tavsiye kararlari verilmesi karari alinarak toplanti sona erdi.
MEVKA Yönetim Kurulu Toplandi
Mevlana Kalkinma Kurulu toplantisinin ardindan gerçeklestirilen MEVKA Yönetim Kurulu toplantisina Vali Murat Koca, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, MEVKA Genel Sekreteri Dr. Ahmet Akman, Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer, Konya Sanayi ve Ticaret Odasi Baskani Selçuk Öztürk katildi.
Yönetim Kurulu toplantisinda Kalkinma Kurulunun tavsiye kararlarinin görüsülmesi ile baslarken, 2012, 2014, 2015 yillari mali destek programlarinin ilerleme raporlarinin ve insan kaynaklarinin raporlarinin görüsülmesi ile sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284