MEVKA Kalkinma Kurulu Yeniden Belirlenecek

Mevlana Kalkinma Ajansi kalkinma kurulu üyelerini yeniden belirleyecek.

MEVKA Kalkinma Kurulu Yeniden Belirlenecek
Görev süreleri 4 yil olan Kalkinma Kurulu üyelerinin görev süreleri 22 Kasim 2012 tarihinde sona erecek. Görev süreleri sona eren Kurul için üyeler yeniden belirlenecek.
5449 sayili Kalkinma Ajanslarinin Kurulusu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkinda Kanunun 8 inci maddesine göre; bölgesel gelisme hedefine yönelik olarak; bölgedeki kamu kurum ve kuruluslari, özel kesim, sivil toplum kuruluslari, üniversiteler ve yerel yönetimler arasinda isbirligini gelistirmek ve ajansi yönlendirmek üzere kalkinma kurulu olusturuluyor.
Mevlana Kalkinma Ajansi Genel Sekreterliginden yapilan açiklamada; ajansin kalkinma kurulu üyelerinin görev sürelerinin 22 Kasim 2012 tarihinde sona erecegi, kamu kurum ve kuruluslari, özel kesim ve sivil toplum kuruluslari arasinda dengeli bir temsil saglanmak üzere üyelerin yeniden belirlenecegi, basvurularin sahis bazinda degil kurum bazinda alinacagi kaydedildi.
Açiklamada; yeniden belirlenecek kalkinma kurulu üyeleri arasinda yer almak isteyen kamu kurum ve kuruluslari, özel kesim ve sivil toplum kuruluslarinin konuyla ilgili taleplerini basvuru formunu doldurarak en geç 15 Mart 2012 tarihi mesai bitimine kadar Medrese Mahallesi Ulasbaba Caddesi No: 28 Selçuklu/Konya ve 0332 236 46 91 faks numarasina ulastirmalari istendi.
Basvuru formunda son bes yilda yürütülen ulusal/uluslararasi kuruluslarca desteklenen proje bilgileri, son bes yilda yürüttügü temel kalkinma faaliyetleri bilgileri sorulurken kalkinma kurulu ile ilgili bilgiler, bilgiye nereden, ne sekilde erisildigi ile kalkinma kuruluna üye olma nedeninin belirtilmesi isteniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284