MEVKA Projeleri Değerlendirildi

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt, Hanımefendi Zehra Meral ile birlikte Mevlana Kalkınma Ajansını (MEVKA) ziyaret ederek devam eden projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

MEVKA Projeleri Değerlendirildi

Kalkınma ajansları konusunda kısa bir bilgi veren Mevlana Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Doğan Onuralp, “Kamu, özel sektör ve STK’lar arasındaki işbirliğini geliştirerek yerel potansiyeli harekete geçirip bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilir ve rekabetçi bir bölgesel ekonomi oluşturmak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacını güden kamu tüzel kişiliğine haiz kuruluşlardır. MEVKA, Konya ili merkez olmak üzere Konya ve Karaman illerini kapsayan TR52 Düzey 2 bölgesinde faaliyet göstermektedir” dedi.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve Hanımefendi Zehra Meral İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile MEVKA arasında devam eden projeler konusunda değerlendirmelerde bulunulurken başvurusu yapılacak projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284