Mevlana Kalkinma Ajansi Heyeti Hollanda’da

Mevlana Kalkinma Ajansi (Mevka) heyeti, Hollanda’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Hollanda’ya geldi.

 Mevlana Kalkinma Ajansi Heyeti Hollanda’da

Karaman Valisi Murat Koca baskanliginda, Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay, Karaman Yatirim Destek Ofisi Koordinatörü Turgut Yokus, Destek Hizmetleri Birim Baskani Savas Ülger, Arastirma, Etüd ve Planlama Birimi Baskani Nurten Elvan Köksoy, Karaman YDO Uzmani Dogan Ali Onuralp,

Destek Hizmetler Birimi Satinalma Personeli Oguz Çetin, Program Yönetim Birim Baskani Çakan Tanidik ve Mevka Hukuk Müsaviri Baki Oguz Mülayim’den olusan heyet, Lahey ve Rotterdam’da bazi ziyaretlerde bulundu.
Heyet ilk olarak merkezi Lahey’de bulunan Tüm Sanayici ve Isadamlari Dernegi (TÜMSIAD) Hollanda subesine daha sonra ise Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Hollanda subesinin Rotterdam’daki merkezine ziyarette bulundular.
MÜSIAD Hollanda merkezinde gerçeklesen ziyarette Baskan Ali Bekdur çalismalar ve faaliyetler hakkinda heyete bilgiler verdi.
Heyet daha sonra Hollanda Karamanlilar Federasyonu (HOKAF) tarafindan Rotterdam Meram Restoran’da ‘Hemserilerle Bulusma’ toplantisina katildi.
TNO Arastirma ve Gelistirme Merkezi, Hollanda Türk Isadamlari Dernegi (HOTIAD), Flora Holland Çiçekçilik Mezati, Food Valley, Wageningen Üniversitesi, Amsterdam Ticaret Odasi Ortak Toplantisi’na da katilacak olan heyet, 12 Subat Persembe günü Türkiye’ye dönecek.Mehmet Ali Topcu – ROTTERDAM
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284