Mevlana’dan Inciler Sergisine Sürpriz Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi El Sanatlari Kulübü Resim Sanat dersi ögrencilerinin hazirladigi “Mevlana’dan Inciler” adli sergi ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor.

Mevlana’dan Inciler Sergisine Sürpriz Ziyaret

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi El Sanatlari Kulübü Resim Sanat dersi ögrencilerinin hazirladigi “Mevlana’dan Inciler” adli sergisi yogun ilgi görmeye devam ediyor. Belediye Tas Binasinda sergilenen eserleri Ak Parti Karaman Milletvekilleri Recep Seker ve Recep Konuk, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Ak Parti Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü ögrencilerin yapmis olduklari kaligrafi(güzel yazi sanati) çalismalarini gezerek yerinde inceleme firsati buldular.
Belediye Tas Binasinda sergilenen eserleri tek tek inceleyen Karaman Ak Parti Milletvekilleri Recep Seker ve Recep Konuk, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve Ak Parti Il Baskani Nazmi Ünlü kursiyerlerin yogun ilgisiyle karsilasirken gelecegin teminati gençler ile bol bol sohbet etme firsati buldular. El Sanatlari Kulübü ögrencilerini bu anlamli günlerinde yalniz birakmayarak ziyaretlerine gelen konuklarina tesekkürlerini sunan ögrenciler, bu anlamli ve sürpriz ziyaretten dolayi duyduklari mutluluklari dile getirerek, destekleri için tesekkür ettiler.
Sergiyi ziyaret eden Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Seker ayrica sosyal medya hesabindan paylastigi ziyaret fotograflari büyük begeni toplarken, Gençlik merkezi tarafindan açilan kaligrafi (yazi sanati) sergisini gezdik. Güzel çalismalar ortaya koymuslar. Emeklerine saglik... ifadelerini kullandi.
Ziyaret, günün anisina çektirilen hatira fotografi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284