MHP Lideri Devlet Bahçeli “Karaman Her şeyin En Güzeline Layıktır”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli teşekkür ziyaretleri kapsamında ilimizi de ziyaret etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli “Karaman Her şeyin En Güzeline Layıktır”

Bahçeli, Karaman şehir girişinde Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve partili yöneticiler tarafından karşılandı. MHP Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Karamanlılara hitap konuşması öncesinde belediyeyi ziyaret etti.
Belediye binasında Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan Bahçeli, makam odasında Başkan Kalaycı, partililer ve vatandaşlarla görüştü. Makamda odasında Başkan Kalaycı, Lider Bahçeli’ye göreve geldiği günden bugüne yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Daha sonra belediye şeref defterini imzalayan Bahçeli’ye Başkan Kalaycı manevi değerleri olan çeşitli hediyeler takdim etti. Makamdaki görüşme daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli halka hitap konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Aziz Vatandaşlarım, Saygıdeğer Karamanlı Kardeşlerim, Değerli Dava Arkadaşlarım, Muhterem Hanımefendiler, Beyefendiler, Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Karaman’da yaşayan her kardeşimi hasretle, muhabbetle kucaklıyorum. Aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum.
Karaman’ın gönlümüzde muazzam bir yeri vardır. Karaman Müslüman Türk milletinin gurur tablosu, ortak paydasıdır. Tam 742 yıl önce, Karamanoğlu Mehmet Bey’in yayımladığı ”Bugünden sonra hiç kimse sarayda, divanda, meclislerde ve seyranda Türk dilinden başka bir dil kullanmaya” fermanı hem Türkçe’nin hem de büyük Türk milletinin iftihar vesikasıdır.
Karaman anamızın ak sütü olan Türkçe’nin bayraklaştığı vatan köşesidir. Bu vesileyle Türkçe sevdalısı aziz ceddimizi hürmet ve rahmetle yad ediyor, hepsinin kabirleri nur, mekanları cennet olsun diyorum.
Karaman 31 Mart’ta Türkçe bir duruş göstermiştir. Karaman 31 Mart’ta mazluma ümit, zalime korku salmıştır. Hepinizle gurur duyuyorum, hepinizden Allah razı olsun diyorum.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde partimizin siyasi sorumluluğuna emanet edilen belediyelerimizi “Teşekkür-Tebrik-Takdir” temasıyla planladığımız ziyaret programlarının yedinci durağında Karaman’da bulunmak heyecan vericidir.
Sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Umutlarınızı soldurmayacağız. Karaman’ı hayal kırıklığına uğratmayacağız. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket
Partisi’ne oy veren, belediye başkan adaylarımızı destekleyen Karamanlı kardeşlerime teşekkür ediyorum.
Karaman Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı’yı, Ayrancı Belediye Başkanımız Sayın Yüksel Büyükkarcı’yı, Ermenek Güneyyurt Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Arı’yı, Kâzımkarabekir Belediye Başkanımız Sayın Recep Boyacıoğlu’nu huzurlarınızda tebrik ediyorum.
Karaman’ın yaralarına merhem olacağız. Belediyecilik anlayışımızın özünde empati ve insana hürmet vardır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak amacımız vatandaşlarımıza müreffeh bir hayat imkânı sunmak, mutlu bir geleceğe taşımaktır. Üretken belediyecilik anlayışımızın temeli de budur.
Partimize yönelik teveccühlerinden dolayı Karamanlı kardeşlerime bir kez daha teşekkür ediyor, belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum.
Karaman’da sıra MHP’dedir, sorumluluk MHP’dedir, görev MHP’dedir. Sorumluluğumuzun gereği neyse yapacağız, görevimizi harfiyen yerine getireceğiz. Buna inanınız, bundan emin olunuz. Azı çok yapmak, eksiği tamamlamak, gediği onarmak, ihtiyacı gidermek, beklentileri karşılamak bizim harcımızdır, bizim gayemizdir, bizim haysiyetimize emanettir.
Karaman ve Türk milletine aşkla hizmet edeceğiz. Yolumuzdan dönmeyeceğiz, yürüyüşümüzden vazgeçmeyeceğiz, çağı, gelişmeleri, alemi Türkçe okuma ve yorumlama kararlığımızdan taviz vermeyeceğiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Türklük ve Türkiye sevdalısı inanmış yürekleriz. Azim ve irademiz Türk milletinin yükselişidir. Başarmak dışında ikinci bir seçeneğimiz yoktur. Yılgınlığa düşmeden mücadelemizi sürdüreceğiz.
İnanıyorum ki, Karaman MHP’li kadrolarla altın çağını yaşayacak, muazzam bir ivme yakalayacaktır. Çünkü Karaman her şeyin en güzeline layıktır” dedi.
Bahçeli, Karaman programının ardından Ayrancı İlçesi’ne geçerek Ayrancı Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılış törenine katıldı. Bahçeli, belediye ziyaretinin ardından alanda toplanan halka selamlama konuşması yaptı. Ayrancı programın ardından Bahçeli’nin Karaman’daki ziyaretleri son buldu.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284