Millet Bahçesinde Görüntü Kirliliği

Şehrin merkezinde yapılan “Millet Bahçesi”nde çalışmalar devam ederken bariyerleri kırarak içeri giren vatandaşlardan geriye kalanlar bu kadar da olmaz dedirtti.

Millet Bahçesinde Görüntü Kirliliği

2022 Şubat ayında teslim edilmesi planlanan ancak yoğun bir kış yaşanması sebebiyle geçici kabul işlemlerinin Nisan, Belediyeye tesliminin ise Haziran ayının başında yapılacağı açıklanan Millet Bahçesine izinsiz giren vatandaşlar tarafından yerlere atılan çekirdek kabukları, maskeler ve kutu içeceklerden oluşan kötü manzara yetmezmiş gibi bir de çimlerin üzerinden geçmek suretiyle dikilen alanların zarar görmesi üzdü.

Havalarında ısınmasıyla birlikte akşamları ailecek dışarı çıkan vatandaşların Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’tan tek bir isteği var o da;  gece bekçilerinin akşam ve gece olmak üzere orada güvenliği sağlamaları. Şehrin merkezinde çocuğumuzla gelip rahat bir nefes almak istediğimiz mekânın amacının dışında kullanılmamasını istiyoruz diyen vatandaşlar çocuk oyun alanlarında yaşanabilecek yoğunluğunun göz önünde bulundurulmasını ve yeni oyun parklarının bahçe içerisine yerleştirilmesini istiyorlar.

Geçtiğimiz ay içerisinde Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ı makamında ziyaret eden Millet Bahçesi yüklenici firma temsilcisi Mehmet Şen ve müşavir firma temsilcisi Serkan İyidoğan ziyarette, Karaman Millet Bahçesi geçici kabul işlemlerinin Nisan ayında, Belediyeye tesliminin ise Haziran ayının başında yapılmasının planlandığını aktarmışlardı. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerçekler
Gerçekler - 2 yıl Önce

bunu insan olanlar yapmaz. karaman'ın kültürsüz insanından da ancak bu beklenir.

SIRADAKİ HABER

banner284