Milletvekili Aday Adaylığı’nda Göksoy Bende Varım Dedi

24 Haziran seçimlerine 54 gün kala hareketlilik artarken özellikle Milletvekili aday adaylığı başvuruları yoğun bir şekilde sürüyor.

Milletvekili Aday Adaylığı’nda Göksoy Bende Varım Dedi

AK Parti’de 2 Mayıs’a kadar uzatılan adaylık başvuruları devam ederken şuana kadar sayının 33’ü geçtiği öğrenildi.

Milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan isimlerden biride AK Parti Kadın Kolları eski Başkanı Ümit Gülin Göksoy oldu.

Kalabalık kadın gurubuyla il teşkilatına gelen Göksoy, başvuru formunu İl Başkanı Mehmet Er’e teslim etti Göksoy gazetemize yaptığı açıklamada; “2003 yılında Karaman AK Parti Teşkilatında Halka İlişkiler Başkan yardımcılığıyla siyasete başladım. Bir önceki dönem Kadın Kolları Başkanlığını iyi bir ekibimle en iyi şekilde yürütmeye çalıştım. İşletme mezunuyum, mali müşavirlik yapmaktayım. Evli bir kız çocuğu annesiyim. Son ana kadar adaylık noktasında bir düşüncem yoktu. Ancak kendi yakın çevremin, siyasi çevremin, halkımızın, özellikle genel merkezden de gelen yoğun talepleri görmezden gelemedim ve başvuru kararını aldım. Bu yoğun talepten ve teşvikten dolayı çok memnunum. İnşallah mecliste de kadınlarımızın temsil edilmesi noktasında önemli bir yeri olacağını düşünüyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284