Milletvekili Dr. Recep Şeker’in Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Dr. Recep Şeker’in Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Şeker, mesajında şu ifadelere yer verdi; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, tüm basın çalışanlarına en derin sevgi ve muhabbetlerimi sunarım. 
Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın kuruluşlarımız; bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli görevleri yerine getirerek şeffaf bir toplumu inşa etmektedirler.
 Basın kuruluşlarımız, evrensel meslek ilkeleri ışığında, farklı görüş ve düşünceleri tarafsız bir şekilde ortaya koyarak toplumun doğru bilgilendirilmesi, dolayısıyla huzur ve güven ortamının oluşturulmasında önemli rol üstlenmektedir. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına gece gündüz, yaz kış, yağmur çamur demeden en zor şartlarda fedakârca görev yapan gazetecilerimizin, objektif bir bakış açısıyla ortaya koyduğu haberlerin, demokrasimizin güçlenmesinde, birlik ve beraberliğimizin korunmasında, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir payı bulunmaktadır. 
Dünyanın ve ülkemizin dört bir yanında karşılaştıkları her türlü olumsuz koşullara rağmen görevlerini tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde yerine getiren değerli basın mensuplarımız vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesidir. Bizlere doğru bilgi aktarma çabası ile en zor şartlarda mesleğini icra eden tüm gazetecilerimize görevlerinde üstün başarılar diliyorum. 
Yine ilimizdeki ve bölgemizdeki yaşanan olaylardan ve meydana gelen gelişmelerden an be an haberdar olmamızı sağlayan gören gözümüz, işiten kulağımız değerli yerel basınımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. 
Bu duygu ve düşünceler ile başta ilimizde faaliyet göstermekte olan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basın mensubu kardeşlerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diler, görevlerini yaparken yaşamını yitiren gazetecilerimize de Yüce Allah (C.C)’tan rahmet diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284