Milletvekili Elvan, Kizilay Ögrenci Evi’ni Gezdi

Milletvekili Lütfi Elvan ile Belediye Baskani Kamil Ugurlu ve beraberindekiler Kizilay Karaman Subesi tarafindan yaptirilan ve 14 Ekim Cuma günü hizmete açilacak olan Kiz Ögrenci Evini gezdiler.

Milletvekili Elvan, Kizilay Ögrenci Evi’ni Gezdi
Yurtla ilgili bilgi veren Kizilay Sube Baskani Ali Ünlüer, Ankara’da bulunmasi gerektigi için Cuma günü yapilacak açilisa katilamayacak olan Milletvekili Lütfi Elvan’a bir tesekkür plaketi sundu.
Elvan’da yaptigi konusmada, “Bu bina Ali hocamin ve ekibinin eseri. Çünkü ben milletvekili oldugum günden beri sürekli olarak konustugum, takip ettigim, geceli gündüzlü bir seyler yapabilir miyim? "Buraya gelen çocuklara bir yurt saglayabilir miyim?" endisesiyle hareket ediyor idi. Neticede basardiniz. Ben sizleri ve emegi geçen herkesi kutluyorum. Karaman’a çok önemli bir eser kazandirdiniz. Bu yeni dönemde de sikintilarinizi Kredi ve Yurtlar Kurumuyla görüsüp asacagiz. Karamanimiz böyle sehri yukardan gören bir yurda kavusmus oldu” dedi.
Ünlüer’de Karaman’da üniversitenin açilmasiyla birlikte ögrencilerin kalabilecekleri yurt sayilarinda artis olmasina karsin bazi noktalarda yetersiz kaldigini belirterek, “Biz bu düsünceyle yola çiktik. Basta sayin Valimiz ve Belediye Baskanimiz ile hayirsever kuruluslarimizin destegiyle bu binayi Karaman’a kazandirmis olduk. Ben herkese tesekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284