Milletvekili Recep Seker Belediye Meclisini Ziyaret Etti

Karaman Belediye Meclisinin Agustos ayi üçüncü oturumu bugün saat 16.00’da yapildi. Belediye Meclisini ziyaret eden AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, meclis üyelerine seslenerek basarilar diledi.

Milletvekili Recep Seker Belediye Meclisini Ziyaret Etti

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Belediye meclisinin Agustos ayi olagan toplantisina katilarak Belediye Meclis üyelerine tanisma ziyareti gerçeklestirdi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan Milletvekili Recep Seker’in ziyaretinden dolayi tesekkür ederek: “Sayin vekilimizin ziyaretleri bizleri çok memnun etti. Bu bir hizmet yarisi. Hepimizin ortak düsüncesi Karaman’dir. Sehrimize en güzel hizmetleri hep birlikte gerçeklestirecegiz” dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker ise Karaman’a birlikte hizmet etmenin önemine dikkat çekerek: “Sizlerle birlikte Meclis toplantiniza katilmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Burasi Karaman’in mutfagi; yapilacak islerin harmanlandigi, tartisildigi, görüsüldügü ve sonuca erdirildigi bir yer. Karaman ile ilgili hangi konu olursa olsun ben ve milletvekilimiz Sayin Recep Konuk Bey ile birlikte elimizden ne geliyorsa yardim etmeye haziriz. Telefonlarimiz 24 saat açik ve istediginiz zaman bizlere ulasabilirsiniz. Hepinize çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284