Milletvekili Recep Seker Belediyespor’u Ziyaret Etti

21 Subat 2016 Pazar günü 68 Yeni Aksarayspor ile oynanan ve Karaman Belediyespor’un 1-0 ‘lik galibiyetiyle tamamlanan maçin ardindan Belediyespor tesislerini ziyaret eden AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker, Karaman Belediyespor Yönetim Kuruluna, Teknik Heyete ve Futbolculara basarilar diledi.

Milletvekili Recep Seker Belediyespor’u Ziyaret Etti

Milletvekili Seker ziyaretinde: "Karaman Belediye Sporumuzu galibiyetinden dolayi kutluyorum. Dün her sey çok güzeldi. Tribünler ve takimimiz muhtesemdi. Sehrimizi sampiyonluga motive olmus gördük. Takimimizin bundan sonraki maçlarda da kazanacagina inancimiz tam. Bizler de üzerimize düseni yapip takimimizi destekleyecegiz" dedi.
Kulüp Baskani Haci Osman Ünüvar da, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Seker'in kulübü ziyaretinden dolayi memnuniyet duyduklarini ifade ederek: "Kisitli imkânlarla, sehrimizin ve Belediye Baskanimiz Ertugrul Çaliskan'i mahcup etmeden hedefe ulasmaya çalisiyoruz. Takimimiz ve teknik heyetimiz bu azim ve gayretle çalisiyor. Milletvekilimizin ziyareti bizleri çok memnun etti. Birlikte el ele verip güzel günler görecegiz insallah" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284