Milletvekili Recep Şeker, Ziyaret ve Temaslarını Sürdürüyor

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Kâzımkarabekir ve Ayrancı ziyaretlerinin ardından Karaman Merkezde ziyaret ve temaslarını sürdürdü.

Milletvekili Recep Şeker, Ziyaret ve Temaslarını Sürdürüyor

Dr. Recep Seker AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Bayır, Tarım ve Orman İl Müdürü Yusuf Şahinbaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Terlemez, İl Genel Meclis Üyeleri Âdem Kapar ve Hakkı Karaduman, DSİ Karaman Şube Müdürü Halil İbrahim Özoğlu ve AK Parti İl Teşkilat üyeleri ile beraber Kılbasan, Dinek, Çoğlu, Burunoba ve Kameni köylerini ziyaret ederek köylüler ile görüştü şikayet ve taleplerini dinledi. Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet gerçekleştirilen ziyaretlerinde; Kılbasan'a İl Özel İdaresi tarafından yapılan 5,3 km asfalt, oyun park alanı ve yapılan diğer yatırımları yerinde inceledi. Dinek köyü ziyaretinde; yapılması planlanan asfalt, çocuk oyun parkı, içme suyu deposu bakımı ve tadilatları konuları görüşüldü. Çoğlu köyü ziyaretinde; köy içi asfaltı ve diğer talep ve işlemler görüşüldü. Burunoba köyü ziyaretinde; köy içine yapılması planlanan asfalt işleri, köy içi imar planı ve çocuk oyun parkı talepleri görüşüldü. Yine Boyalıtepe (Kameni) köy içinde devam eden asfalt çalışmaları yerinde incelendi. Çalışmalarına devam eden özel idaresi ekipleri ile görüşüldü çalışmalar hakkında bilgi alındı. Köyün yaylasına orman yolu yapılması planlandı. Çocuk oyun grubu yapılması ve kumlama yapılması talepleri görüşüldü.

Dr. Recep Şeker ve beraberindeki heyet tarafından köylülerin yol, su, oyun parkı ve diğer tüm talepleri alınarak yapılması gereken işlemler en kısa sürede yapılmak üzere planlandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284