Milletvekili Şeker 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Şeker 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.
“Kadın, varlığı ile onurlandığımız hayatımızın her safhasında yanımızda olan, desteğini, sevgi ve şefkatini esirgemeyen toplumumuzun yegâne parçasıdır.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed S.A.V.’in “Cennet annelerin ayakları altındadır.” Hadisi Şerif’inin muhatabı ailenin temel taşı kadınlarımız, kutsal annelik görevi ile birlikte aynı zamanda doğumdan ölüme hayatın her aşamasında anne olmanın büyük kutsallığına sahip insanı yetiştiren, eğiten ve onu topluma hazırlayan ilk öğretmendir.
Kadınlarımız, evinde anne, işyerinde başarılı bir çalışan ve toplumda ise saygın bir fert olarak huzurlu ve mutlu bir toplumun kaynağıdır.
Tarih boyunca daima erkeğinin yanında yer alarak hayatı ve tüm sorumlulukları paylaşan saygıdeğer kadınlarımız Anadolu’nun düşman işgalinden kurtuluşunda, İstiklal savaşında da cephedeki yerini almış, savaşarak, kağnılarla cepheye mermi taşıyarak, yaralı askerleri tedavi ederek, silâh ve giyecek imal ederek aziz vatanımızın kurtuluşunda çok büyük mücadele vermiş, gösterdikleri bu büyük kahramanlıklar ile İstiklal Savaşımızın kazanılmasında en büyük etken olmuşladır.
Tarih yazan fedakâr ve kahraman; Kara Fatmalar’ı, Nene Hatunlar’ı, Tayyar Rahmiyeler’i, Yirik Fatmalar’ı, Şerife Bacılar’ı, Elifler’i, Kezbanlar’ı, Ayşeler’i, Fatmalar’ı ve diğer isimsiz kahramanların hepsini minnet, saygı ve rahmetle anıyorum. Allah hepsinden razı olsun. Mekânları cennet olsun.
Doğumdan ölüme tüm yaşantımızda varlıklarıyla onurlandığımız, destekleri ile hayat bulduğumuz sevginin, şefkatin simgesi saygıdeğer kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284