Milletvekili Şeker, Karaman’da Ziyaret ve Temaslarını Sürdürüyor

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Karaman’da; sendika, sivil toplum kuruluşları ve sağlık kurumlarını ziyaret ederek ziyaret ve temaslarını sürdürdü.

Milletvekili Şeker, Karaman’da Ziyaret ve Temaslarını Sürdürüyor

Memur-Sen Karaman İl Temsilciliğini ziyaret eden Dr. Recep Şeker sendika yetkilileri ile görüştü, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dr. Recep Şeker daha sonra Karaman Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret etti. Oda Başkanı Mehmet Bayram, Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ve Birlik Başkanları ile canlı erkek toklu ihracatı konusunda ihracatçı firmaları ve Tarım İl Müdürlüğünün çalışmaları ve işleyişte yaşanan sıkıntılar ile ilgili bir toplantı yaptı. Dr. Recep Şeker toplantı esnasında Et ve Süt Kurumu Genel müdürü Mustafa Kayhan'la telefon görüşmesi yaparak, erkek toklu ihracatı süreci ile ilgili üreticilerin istek ve talepleri iletti. Dr. Recep Şeker, ayçiçeği hasadının başlaması İle Tarım Kredi tarafından Karaman’a 60 km uzaklıkta olan Hotamış’ta alım yapılmasının ekonomik ve zaman açısından üreticilerimize mağduriyet yaşatması nedeni ile Karaman'da da alım yapılması için ve ilimizde elma hasadının başlaması ile yıllardır ıskarta elma alım firmalarının uyguladığı düşük fiyat politikalarının çiftçilerimizde oluşturduğu mağduriyetlerin giderilmesi konularında yetkililer ile görüşme yaptı ve çözüm için çalışma başlatıldı.

Dr. Recep Şeker ziyaret ve temasları kapsamında; Karaman Acil Sağlık Hizmetleri personelinin mesleki gelişim eğitimlerinde kullanılmak üzere Karaman İl Ambulans Servisi Başhekimliği bünyesine alımı gerçekleştirilen simülasyon maketlerini yerinde inceledi ve inceleme esnasında komuta merkezine vaka ihbarı yapılarak yapılan uygulamalı tanıtıma katıldı.

Cumhuriyet Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Sağlıklı Hayat Merkezini ziyaret eden Dr. Recep Şeker; içerisinde Diyetisyen, Psikolog, Sosyal Hizmet Uzmanı, Çocuk Gelişimci, Fizyoterapist ve alanında uzman sağlık personeli ile hizmet veren, Sigara Bırakma Polikliniği, Yabancı Uyruklular Polikliniği, KETEM (Kanser Erken Teşhis, Eğitim ve Tarama Merkezi), Gebe Bilgilendirme Sınıfı, Spor Salonları, Bulaşıcı Hastalıklarla Mücadele ve Üreme Sağlığı Polikliniklerinin bulunduğu tesis hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi otopark genişletme çalışmalarını yerinde inceleme yapan Dr. Recep Şeker Karaman Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret etti ve burada nöbet tutan sağlık personeli ile görüşerek hasbihal etti.

Dr. Recep Şeker, 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezini de ziyaret ederek muayene olmaya gelen vatandaşlarımız ile sohbet etti, yetkililerden verilen hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284