Milletvekilleri İl Müdürleriyle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Kamu Kurumları Toplantıları'nda kurum müdürleri ile toplantılarına devam ediyor.

Milletvekilleri İl Müdürleriyle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
Kale Sosyal Tesislerindeki Nisan ayı kamu kurumları toplantısına, Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, ilçe belediye başkanları ve Karaman'da görev yapan kurum müdürleri katıldı.
Düzenlenen bu toplantılar sayesinde tam bir koordinasyonun sağlandığını söyleyen Karaman Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, "Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda Karaman'daki yatırım ve hizmetleri ayrıntılı bir şekilde değerlendiriyoruz. Ayrıca bu toplantılarımızda kamu kurumlarımızın mevcut yapılarını ve çalışmalarını da gözden geçiriyoruz. Kurumların vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmeleri konusunda çözümler üretiyoruz" dedi.
Milletvekili Recep Şeker ise, "Karaman'ımızın her alanda hak ettiği yerlere gelmesi için gerek kamu kurumlarımız bazında, gerekse yatırım ve hizmetlerle ilgili konuların hızlı bir şekilde çözülmesi için bakanlıklarımız bazında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kurum müdürlerimizin bizlere ilettiği ve çözüme kavuşması gereken bir takım konuları Ankara'da takip ediyoruz. Bu toplantılarımız sayesinde daha hızlı mesafe kat ediyoruz" diye konuştu.
Bir sonraki toplantının 16 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284