Milletvekilleri Şeker Ve Konuk Kazımkarabekir’deydi

TBMM’nin yoğun çalışma temposu sonrasında tatile girmesi ile birlikte Karaman’a gelen Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker Karaman ilindeki temaslarını sürdürüyor.

Milletvekilleri Şeker Ve Konuk Kazımkarabekir’deydi
AK Parti Milletvekilleri Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker beraberinde AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Sekreteri Ahmet Günaydın, İlçe Kaymakamı, ilçe Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte Kâzımkarabekir ilçesinde temaslarda bulundu. Milletvekilleri bölgeye yapılan ve yapılacak yatırımları ve projeleri yerinde incelediler.
Milletvekilleri ve heyet, Kâzımkarabekir ilçesinde yerel yöneticiler, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtarları, yerel yöneticileri ve vatandaşları tek tek dinleyen Milletvekilleri, yapılan çalışmalar ve ilin sorunları hakkında bilgi alarak sorunların çözüme kavuşturulması noktasında notlar aldılar ve ilçe adına yapılması gereken tüm projeler ve yapılması gereken diğer konuların ve hizmetlerin takipçisi olacaklarını belirttiler.
AK Parti Milletvekilleri ve heyet daha sonra Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz’un vefat eden oğlu Muhammed Oğuz ve Çumra Şehidi Servet Şimşek için taziye ziyaretinde bulundu ve başsağlığı dilediler.
Ziyaretlerin ardından AK Parti Milletvekilleri Konuk ve Şeker, ziyaretlerin çok verimli geçtiğini bölgenin sıkıntılarını yerinde tespit ederek çözüm için çalışma yaptıklarını ayrıca vatandaşlar tarafından kendilerine gösterilen ilgi ve alakanın da çok memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler. Milletvekilleri Karaman’ın diğer ilçelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini söylediler. Heyet daha sonra Karaman’a döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284