Milletvekillerinden Hemserimize Ait Simit Sarayi’na Nezaket Ziyareti

Türkiye’de marka haline gelen ve yurtdisinda birçok ülkede sube açmaya devam eden Simit Sarayi’nin, Rotterdam merkezdeki Meents subesine Türkiye’den milletvekilleri ziyarette bulunarak basari ve bol kazanç temennisinde bulundular.

Milletvekillerinden Hemserimize Ait Simit Sarayi’na Nezaket Ziyareti

Aslen Karaman ili Çatak köyünden olan Mustafa Duyar ve Mustafa Korkmaz tarafindan Rotterdam’in merkezindeki Meent caddesinde hizmet veren Simit Sarayi subesine basta AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Giresun Milletvekilleri Adem Tatli ve Mehmet Geldi, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ile Hollanda MÜSIAD Baskani Ali Bekdur nezaket ziyaretinde bulundular.
Isletmenin sahiplerinden hemserimiz Mustafa Duyar, “Rotterdam’in merkezi yerinde bulunan bu subemiz hamdolsun rayina oturdu. Belirli bir müsteri potansiyeline kavustuk. Sirket olarak sürekli yenilikler pesinde olmaya devam ediyoruz. Nasip olursa bir baska ortagimla Baskent Amsterdam’da yeni bir Simit Sarayi subemizin açilisi olacak. Halen tüm hazirliklar sürüyor. Kisa zaman içinde insallah açilisini yapacagiz.” dedi.
Milletvekilleri, “Krizlere ragmen bu tür isletmelerin açilmasi çok önemli. Hem bölgelerinde is istihdami sagliyorlar, issizligin asgari düzeye düsürülmesine katkilari oluyor hem de insanlarin gönül rahatligi ile gelip oturacaklari tesisler kuruyorlar. Umuyorum ki yatirimcilarimiz bu tür yeni mekanlar açmaya devam ederler. Simdiden Amsterdam’daki yeni yeriniz hayirli olsun” dediler.
Milletvekilleri daha sonra Isletmenin sahiplerinden hemserimiz Mustafa Duyar’a, Meclis’in özel hatira kaleminden hediye ettiler.
Daha sonra konuklara Simit Sarayi simit esliginde kahvalti ikraminda bulundu.
Haber - Foto: Mehmet Ali Topcu
Rotterdam / Hollanda
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284