Milli Egitim 38 Hizmetli Alacak

Milli Egitim Müdürlügü ilimiz merkez, kasaba ve köylerinde bulunan ilkögretim okullarinda görevlendirilmek üzere 38 adet hizmetli alimi yapacak.

Milli Egitim 38 Hizmetli Alacak
Konuyla ilgili olarak Milli Egitim Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, Il Özel Idaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birligi tarafindan ihalesi gerçeklestirilen hizmet alimlarinda çalisacak olan hizmetlilerin belirlenmesinin Müdürlük tarafindan yapilacagi belirtildi.
24 Ekim-30 Aralik tarihleri arasinda okullarda çalismak isteyenlerin ve istenen kosullari tasiyan kisilerin 19 Ekim Çarsamba günü saat 17.00’ye kadar //karaman.meb.gov.tr adresine internet ortaminda basvurularini yapmalari istendi.
Çalisacak kisiler 20 Ekim Persembe günü Yunus Emre Konferans Salonunda Noter huzurunda yapilacak kura ile belirlenecek. Çalisacak hizmetli adaylarinin kuraya bizzat kendilerinin katilmasi gerektigi hatirlatildi.
Hizmetli kadrosuna basvuracak kisilerde aranan kosullar ve istenen belgeler söyle;
Sabika kaydi olmadigina dair savcilik belgesi,
Saglik raporu,
En az ilkokul mezunu olmak, 18 yasindan küçük, 45 yasindan büyük olmamak,
Nüfus cüzdani fotokopisi,
Diploma fotokopisi,
Karaman Il merkezinde çalismak isteyenlerin Il merkezinde, kasaba ve köylerde ise bulunduklari yerde ikamet ettiklerine dair ikametgah belgesi,
Kura çekimini kazanan hizmetli adaylari ihaleyi alan sirket tarafindan göreve baslatilmak üzere imzalatilacak olan “Sözlesme” ve “Hizmetli Alimi Teknik Sartnamesi”ni kabul etmis sayilacaklardir.
Müracaat edenlerin hiçbir sosyal güvencesinin olmadigina dair ISKUR’dan belge almasi,    
Yukarida siralanan 8 madde ile ilgili evraklar kura çekiminden sonra Il Milli Egitim Müdürlügü Muhasebe Bölümüne teslim edilecek.
Sartlari tasimadiklari tespit edilen hizmetlilerin kurasi geçersiz sayilacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284