Milli Egitim Müdürü Aksoy, Basinla Vedalasti

Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, ilde görev yapan ulusal ve yerel basin mensuplari ile bir araya gelerek vedalasti.

Milli Egitim Müdürü Aksoy, Basinla Vedalasti

Bekir Aksoy, Kastamonu Il Milli Egitim Müdürlügü'ne atanmasi nedeniyle ilde görev yapan gazetecileri, Karaman Ögretmenevi'ndeki kahvaltida bir araya geldi. Gazetecilerle tek tek vedalasan Aksoy, görev süresince yaptigi çalismalarla ilgili bilgiler verdi. Karaman'in altyapi ve okullasma noktasinda Türkiye'de ilk siralarda olduguna deginen Aksoy, göreve basladigi 16 Eylül 2011 tarihinden bugüne kadar degisik projeleri hayata geçirerek, Karaman'i daha güzel bir seviyeye getirmenin çabasi içinde oldugunu söyledi.
Ekip çalismasina ve kurumlarin heyecanini yitirmeden islerine devam etmesine önem verdigini kaydeden Aksoy, sube müdürlerine sorunlari ziyaretlerle yerinde görerek çözüm üretmeleri için okullari paylastirdiklarini ve sahada daha fazla vakit geçirmelerini sagladiklarini belirtti.
Degerler Egitimi Projesi ile ögrencilere yönelik ciddi bir çalismanin içerisinde olduklarini dile getiren Aksoy, Karaman'in YGS-LYS ve SBS sinavlarinda ilk siralarda olmasi için Basari Projesi ile farkli bir süreci baslattiklarini dile getirdi. Söz konusu proje ile mesafe aldiklarini belirten Aksoy, Karaman'in tanitimina da katki sunabilmek için geçen yil baslatilan E-Etüt Projesi ile Türkiye geneli 478 yatili bölge okulunda 48 bin ögrenciye internet ortaminda ders anlatildigini ifade etti.
Basin mensuplarina görevde oldugu süreçte verdikleri katkidan dolayi tesekkür eden Aksoy, gerek Karaman'in gerekse Anadolu'daki diger illerin ilçeleri ve köyleri ile tüm problemlerini çözmesini, özellikle insan egitiminde önemli mesafeler almasini arzu ettiklerini ve bu baglamda çalismalar yaptiklarini sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284