Minik Öğrenciler Kardeşlerine Oyuncaklarını Hediye Etti

Medine ve Yaşar Evcen Anaokulunun Sevgini Ver, Emeğini Ver Projesini kapsamında minik öğrencileri Karaman Çocuk Evlerindeki kardeşleriyle bir araya gelerek kendi yapmış oldukları oyuncakları hediye etti.

Minik Öğrenciler Kardeşlerine Oyuncaklarını Hediye Etti

Medine ve Yaşar Evcen Anaokulunda gerçekleşen sergi açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Vali Fahri Meral’in eşi Zehra Meral, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Çocuk Evleri Müdürü Rıda Çoban, okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

"Sevmek için yürek sürdürmek için emek gerekir" sloganı ile kolları sıvayan Medine ve Yaşar Evcen Anaokulunu öğretmen, öğrenci ve velileri çocuk evlerinde bulunan öğrenciler için el emeği oyuncaklarını hazırlayarak minik öğrencilere hediye etti.

Miniklerle yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve Zehra Meral onların sevinçlerine ortak oldular.

Medine ve Yaşar Evcen Anaokulu Okul Müdürü Nurcan Özçelik proje hakkında bilgiler verdi. Nurcan Özçelik, “Öğrencilerimizle birlikte çocuk evlerinde bulunan öğrencilerimiz için sevgi çiçekleri ektik. Okulumuz veli ve öğrencilerinin kendi imkân ve yetenekleriyle yaptıkları oyuncaklar öğrencilerimiz tarafından çocuk evlerindeki öğrencilere hediye etti. Bir çocuk için oyuncağını paylaşmak ve başka bir çocuğa hediye etmek o yaşlarda çok zordur. Bu projeyle minik yüreklerde emeği paylaşmayı, sevgi, şefkat ve özveri değerlerinin tohumlarını atmayı amaçladık. Projemizde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284