Minik Yürekler Lider Ablalariyla Enerji Topladi

Her yil ekim ayinin ilk pazartesi günü kutlanan ‘Dünya Çocuk Günü’ dolayisiyla Karaman Gençlik Merkezi liderleri Sevgi Evleri Çocuk Yuvasi ve Kiz Yetistirme Yurduna bir dizi ziyaret gerçeklestirdi.

Minik Yürekler Lider Ablalariyla Enerji Topladi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi liderleri Karaman’da hizmet veren Sevgi Evleri Çocuk Yuvasi ve Kiz Yetistirme Yurdunda yasayan çocuklara bir dizi ziyaret gerçeklestirerek, minik yürekleri bu anlamli günde yalniz birakmadi. gerçeklesen ziyarette yaslilar ile sohbet eden Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü liderler, onlara çesitli hediyeler vererek uzun uzun sohbet etti. Sevgi Evleri Çocuk Yuvasi Müdürü Rida Çoban’i da makaminda ziyaret eden liderleri Sevgi Evleri hakkinda Çoban’dan bilgi aldilar.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Çoban,” Dünya çocuk günü münasebetiyle Karaman Gençlik Merkezi Personelinin Sevgi Evlerimize ziyaretleri bizleri oldukça mutlu etti. Bu anlamli günde bizi yalniz birakmadilar, çocuklarimizla eglenceli anlar yasadilar. Çocuklarimiza unutamayacaklari bir gün yasatan ve hediyeleri ile çocuklarimizi sevince bogan Gençlik Merkezi çalisanlarimiza tekrar tesekkür ediyorum” diye konustu.
Ziyaret, Gençlik Merkezi liderlerinin Sevgi Evlerinde yasayan çocuklara aldiklari hediyeleri vermelerinin ardindan sona erdi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284