Minik Yüreklerden Anlamlı Proje

Melek Hatun Anaokulunun minik öğrencileri Okul Müdiresi Nurcan Özçelik ve öğretmenleri Tuba Topyılmaz ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Minik Yüreklerden Anlamlı Proje

Ziyarette, Okul Müdiresi Nurcan Özçelik, Melek Hatun Anaokulu öğrencilerinin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinleri kapsamında hazırlamış oldukları “Şehidine El Ver Projesi” hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na bilgiler verdi.
Melek Hatun Anaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinleri kapsamında böyle bir projeye imza atmanız ve Çanakkale ruhunu öğrencilerimize yaşatmanız bizleri mutlu etti. Bu ülkenin hangi şartlar altında bağımsızlığına kavuştuğunun küçük yaştaki çocuklarımıza anlatılması açısından önemli ve etkili bir proje olmuş” diye konuştu. İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu projenin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Melek Hatun Anaokulu olarak projeyi tüm öğretmenler ve öğrencileriyle işbirliği ile hazırladıklarını ifade eden Nurcan Özçelik, “Şehidine El Ver Projesini 17 Mart Cuma günü saat 11 de tüm velilerin ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştireceğiz. Projemizde okul bahçesini Çanakkale Şehitliği görünümünde dizayn ederek o ruhu okulumuzda da yansıtmayı hedefledik” dedi.
Okuldaki öğrencilerin ellerine kına yakılacağını, programa katılan tüm konuklara da Çanakkale ´deki askerlerin yemeği olan hoşaf ve tam buğday ekmeği ikram edeceklerini söyleyen Özçelik, “Çocuklarımızın hazırladığı gösterilerin ardından şehit yakınlarına bağışlanmak üzere okul aile işbirliği ile bir yardım kampanyası düzenleyerek bu bağıştan elde edilen geliri şehit yakınlarına yönelik çalışmalar yürüten vakfın hesabına yatırarak projemizin asıl hedefine ulaşmasını sağlayacağız” diye konuştu.
Minik öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na kendi yapmış oldukları resimleri takdim etmeleriyle devam eden ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284