Minikler Baskan Çaliskani Ziyaret Etti

Yunus Emre Kresi ve Gündüz Bakimevi 6 yas gurubu ögrencileri Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’i makaminda ziyaret etti.

Minikler Baskan Çaliskani Ziyaret Etti

Okul müdürü Betül Çolak önderliginde belediyeye gelen 30 minik ögrenci, Baskan Ertugrul Çaliskan ile tek tek tokalasarak çiçek verdi. Ögretmen ve ögrencilerle bir süre sohbet eden Baskan Çaliskan, okullarinda haftanin çocugu seçilen Mustafa Agah Özer’e kisa süreligine koltugunu devretti.
Ziyarette ögretmen ve ögrencilerin lunapark, hayvanat bahçesi, yeni yasam alanlari gibi taleplerini de dinleyen Baskan Çaliskan: "Karaman Belediyesi olarak egitime çok önem veriyoruz. Gelecegimiz olan çocuklarimiz için her türlü destegi hep verdim ve bundan sonra da elimden gelen destegi vermeye devam edecegim. Sizin okulunuz Karaman’da bu yastaki çocuklari yetistiren en iyi egitim kurumlarindan biri. Sizi takdir ediyorum. Biz belediyenin sadece yol ve kaldirim yapan bir kurum oldugunu gösteren çizgiden çikmak, sosyal ve kültürel belediyecilik anlaminda da atilimlar yapmak istiyoruz. Bu baglamda Kent Konseyi kuruyoruz. Kamu kurum ve sivil toplum kuruluslari ile birlikte burada alacagimiz kararlarla Karaman’a neler yapilmasi gerektigi gibi konularda görüs alisverisi yapip eksiklikleri hayata geçirecegiz" dedi.
Ziyaretin sonunda Baskan amcalariyla hatira fotografi çektiren minikler, ayrica Baskan Çaliskan için yaptiklari resmi hediye ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284