Modern ve Galatasaray Arasında İmza Töreni Düzenlendi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Spor Klübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Dorukhan Acar ve Modern Çikolata Gıda ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Tayyar katıldı.

Modern ve Galatasaray Arasında İmza Töreni Düzenlendi

Başkan Yardımcısı Yusuf Günay Galatasaray’a katkıda bulunan herkese teşekkürlerini ilettiğini belirterek, “Lisansiye sözleşmesi yaptığımız Modern Çikolata, 123 ülkeye ihracat yapan bir şirket. Galatasaray’a katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Galatasaray camiası olarak kendlerine teşekkür ediyoruz. Özellikle bugünlerde Galatasaray için elini taşını altına koyan herkese, laf değil icraat üreten herkese teşekkürlerimi sunuyor, şükranlarımızı arz ediyorum.” diye konuştu. 
Yönetim Kurulu Muhasip Üyemiz Dorukhan Acar ise, “2018’den beri lisansiye firma sayımızı 27 civarından 73’e çıkardık. Taraftarımızın kullanabileceği tüm ürünlerde elimizden geldiğince lisansiye anlaşma yapmaya çalışıyoruz. Hem çalıştığımız firmalara, ortak paydaşlara hem de kulübümüze kazandırmaya çalışıyoruz. Çok da güzel bir anlaşma oldu. İki senelik bir anlaşma oldu. Anlaşmanın sabit bir bacağı var. Satış olsa da olmasa da alacağımız bir gelir var. Hem de hepimiz adına daha iyi olacağını düşündüğümüz bir ciro satış payımız var. İnşallah hem kulübümüz adına hem de Modern Çikolata adına hayırlı olur.” ifadelerini kullandı. 
Modern Çikolata Gıda ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Tayyar ise, “1985’ten beri bisküvi, çikolata ve kek sektöründeyiz. Galatasaray ile bu iş birliğimiz bizim için bir onur. Yusuf Günay Bey’in de dediği gibi 123 ülkeye ihracat yapıyoruz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah.” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284