Motosiklet Kazasinda Ölen Iki Genç Topraga Verildi

Karaman’da dün aksam iki motosikletin çarpismasi sonucu hayatini kaybeden iki genç, gözyaslari arasinda topraga verildi.

Motosiklet Kazasinda Ölen Iki Genç Topraga Verildi

Yakinlari tarafindan Karaman Devlet Hastanesi morgundan alinan iki gencin cenazesi Musallaya getirildi. Ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazina gençlerin yakinlari ve arkadaslari da katildi. Kilinan namazin ardindan Süleyman Sezgin (20) ve Beytullah Erdal’in (17) cenazeleri gözyaslari arasinda Hamidiye Mahallesi’nde bulunan sehir mezarliginda defnedildi.
Olay, dün aksam saat 22.30 siralarinda Karaman-Mersin çevre yolunda meydana geldi. Iddiaya göre, motosikletli gençler yaris yapmak için çevre yolu üzerinde toplandi ve yaris öncesi isinma turlari atmaya basladi. Yaris için tek seridi kullanan motosikletli gençlerden Süleyman Sezgin’in (20) kullandigi 70 FP 662 plakali motosiklet ile Beytullah Erdal (17) idaresindeki 70 FV 029 plakali motosiklet kafa kafaya çarpisti. Kazada agir yaralanan iki genç, ambulansla kaldirildiklari Karaman Devlet Hastanesi'nde doktorlarin tüm çabalarina ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284