MSN`nin Kapanacagi Tarih Belli Oldu!

Bildiginiz gibi Microsoft mevcut Windows Live Messenger hizmetini dünya genelinde kullanimdan kaldiracak. Sirket bunun 8 Nisan 2013 tarihinde olacagini açikladi.

MSN`nin Kapanacagi Tarih Belli Oldu!

Windows Live Messenger kullanicilari ile bilgilendirme mektubu paylasan Microsoft, Skype'a geçis süreci ile ilgili önemli bilgileri açikladi.
Messenger uygulamasini kullanan kisiler mutlaka programi açtiklari zaman Skype güncellemesi uyarisina rastlamistir. Skype güncellemesi yapanlar Messenger listelerinde yer alan kisilerle Skype'da da sohbet edebilecekler.
Skype ile önceden oldugu gibi anlik ileti göndermek ve görüntülü sohbet etmek mümkün.Windows Live Messenger ile Windows ve Mac masaüstü bilgisayarlarda oturum açildiginda yükseltmeye yönelik görsel bildirim görülüyor. Bildirim tiklandiginda ise yükseltme istegi içeren yükleyici penceresi açilacak. Bu pencere de kullanicilari, Skype'i yükleyince Messenger otomatik olarak kaldirilacak.
Windows Live Messenger Microsoft tarafindan tamamen kaldirilacagi zaman ise kullanicilar Messenger'la Windows ve Mac masaüstü bilgisayarlarda oturum açamayacak ve yalnizca Skype'a yükseltebilecek.
Haber7
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284