“Müdür Amca” Anasinifi Ögrencileriyle Oyun Oynadi

Vilayetler Hizmet Birligi Anaokuluna ziyaret gerçeklestiren Vali Yardimcisi Mustafa Sarikaya ve Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ögrencilerin etkinligine katilarak onlarin oyunlarina ortak oldular.

“Müdür Amca” Anasinifi Ögrencileriyle Oyun Oynadi

Zaman zaman okul ziyaretlerinde bulunan Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Vilayetler Hizmet Birligi Anaokulunu ziyaret etti. Çocuklarin oyunlarina ve boyama etkinligine katilan Sultanoglu ögrencilere çalismalarinda yardimci oldu. Bazi ögrencilerin etkinlik esnasinda Il Milli Egitim Müdürüne “Müdür Amca” diyerek kendisinden yardim istedigi görüldü.
Çocuklarin sicak davranislariyla ders boyunca bir arada olmanin kendisine de keyif verdigini bildiren Sultanoglu, oyunun çocuklarin hayatindaki önemine dikkat çekerek “Çocuklarimiz hayati öncelikle oyunlarla taniyacak, oyun oynamayan çocuklarin hayat algilari ve sosyal iliskileri saglikli gelismeyecektir. Oyuncaklarini paylasmayan çocuk, gelecegini yalniz geçirmeye adaydir. Gelisim dönemlerinde oyuna yeteri kadar yer vermeyen çocuklar hayati mutlu yasayamazlar.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284