Müdür Uzunkaya’dan Esnaf Odaları Birliğine Ziyaret

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, SGK İl Müdürü Serdar Fındık, İŞKUR İl Müdürü Şevket Sarıkaya ile birlikte Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyarette bulundu.

Müdür Uzunkaya’dan Esnaf Odaları Birliğine Ziyaret

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ziyaretteki konuşmasında: “ Günümüzde İş Sağlığı ve İş Güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu, insan hayatının çok önemli olduğunu bir tek insanımızın bile çalıştığı iş yerinde iş kazasına uğramamasını arzu ettiklerini ve bunun için uğraştıklarını, bunun içinde ülkemizin her vilayetini gezerek işverenleri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini aydınlatmaya ve bilgilendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Ziyaret sırasında Karaman ESOB yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal, yönetim kurulu üyeleri Şuayip Dik, Fatih Elitok, Ermenek Şoförler Odası başkanı Mustafa Civil ile birlik ve oda genel sekreterleri de yer aldı.

Karaman ESOB başkanı Bayram Uysal ziyaretin anısına Genel Müdür Cafer Uzunkaya’ya Karaman’ımızın yetiştirdiği ünlü şahsiyetlerin yer aldığı biblo, Ahi Nasihatı ve Türk Dil Fermanı hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284