Muhasebeciler, Odanin Iftarinda Bulustu

Ilimiz Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi’nin geleneksel iftar yemegi hafta sonunda Truva Park Dügün Salonunda gerçeklestirildi.

Muhasebeciler, Odanin Iftarinda Bulustu

Yemege muhasebeciler yogun ilgi gösterirken iftar sonrasinda konusan Oda Baskani Rifat Karaulu, “Odamizin tertip ettigi iftar yemegine hos geldiniz. Hepinizi saygi sevgi ve hürmetle selamliyoruz. Basi rahmet, ortasi magfiret, sonu kurtulus olan, mübarek Ramazan-i Serif’in böyle anlamli bir iftar sofrasinda, sizlerle birlikte olabilmenin, Mutlulugunu, Sevincini yasiyoruz. Davetimize icabet eden tüm misafirlerimize, kamu kurum kuruluslarina, Sivil toplum kuruluslarina meslektaslarimiza. Sahsim ve Yönetim Kurulum adina sükranlarimi sunariz. Manevi iklimin havasinda bulundugumuz. Mübarek ramazan ayina bizleri kavusturan Cenabi Allaha hamd ediyoruz. Yardimlasmanin, dayanismanin. Cömertligin, Sefkatin ve Merhametin sonsuzluga ulasmasi özellikle bu rahmet ayinda gerçeklesmektedir.
Ne var ki, idrak ettigimiz bu ramazan ayinda da yoksullugun ve sefaletin pençesine düsmüs insanlar için ayni seyi söylememiz mümkün degildir. Komsularimizda cerayan eden olaylar hepimizin malumudur. Islam cografyasinda yasanan, olaylar kan ve gözyasi yüreklerimizi daglamakta özellikle komsularimiz Suriye, Irak, Filistin, Misirda, Kerkük, Musul ve Cin de yasanan insanlik dramlari hepimizi derinden üzmektedir. Bereket ve bolluk olan Ramazan ayinda Islam dünyasinin hasret kaldigi huzur ve esenlige kavusmasinda bir an evvel arzu etmekteyiz. Bizi bir arada tutan ve bin yillik kardeslik hukukunun teminati olan ilkelerden hiç ayrilmadik. Minarelerden yükselen kutlu çagriyla, Ayni safa girdik ve ayni sofrayi paylastik” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284