Muhasebeciler Odası Yeni Yerine Taşındı

İlimizde yaklaşık 30 yıldır eski belediye pasajında hizmet veren ve aldıkları bir karar sonrasında Kirişçi Mahallesi Yunus Emre Camii karşısına taşınan Karaman Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı.

Muhasebeciler Odası Yeni Yerine Taşındı

27 Ekim 2017 tarihinde düzenlenen açılış törenine TÜRMOB Genel Başkanı A. Masis Yontan, eski TÜRMOB Başkanı ve eski Devlet Bakanı Masum TÜRKER, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve muhasebeciler katıldı.

Misafirleri ile tek tek ilgilenen oda başkanı Okhan Tolga Sayan açılış konuşmasında “Tarihsel süreçte pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan ilimiz Karaman başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kâzımkarabekir Paşa Şeyh Edebali, Yunus Emre, Mevlana, Piri Reis, Karamanoğlu Mehmet Bey gibi birçok Türk büyüğünün de ata yurdudur. İlimiz Karaman tarım, gıda ve hayvancılığa dayalı sanayisiyle ekonomik büyüklük olarak ülkemiz sıralamasında 16. sırada yer almaktadır. Ülkemizde işsizliğin en düşük olduğu yerler sıralamasında en başta olan ilimizde Karaman Mali Müşavirler Odası olarak ilimiz ekonomisine yön vermenin haklı gururunu hep birlikte yaşamaktayız. Değerli misafirlerimiz odamız 1990 yılında 3568 sayılı yasa gereğince kurulmuş olup bu yıl kuruluşumuzun 27. Yılındayız. 27 Yıllık oda geçmişimizde oda kurullarımızda görev yapmış tüm arkadaşlarıma, kıymetli geçmiş dönem oda başkanlarımıza bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca odamızda büyük emekleri bulunan maalesef bugün aramızda bulunmayan çok kıymetli oda başkanları rahmetli Esat Uyur, Şevki Karcı, Mustafa Çölmekçi ve Alibeki Akbaş ağabeylerimize de bir kez daha teşekkürü bir borç biliyor, rahmetle anmak istiyorum. Yeni oda hizmet binamız TÜRMOB’un destekleriyle modern, mesleğimize yakışır bir yapıya kavuşmuştur. Toplam 3 kattan oluşmakta olan hizmet binamız 150 kişilik seminer salonu, yönetim kurulu toplantı salonu, makam katı, iki adet derslik ve kütüphaneden oluşmaktadır. Sizlerin huzurunda başta TÜRMOB Genel Başkanımız A. Masis Yontan Beyefendiye ve nezdinde TÜRMOB’un tüm kurullarına odamıza vermiş oldukları sonsuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Şimdiden yeni hizmet binası açılışının hayırlara vesile olmasını diler, katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284