Muhasebeciler Odası’nda Seçim Yarışı Başladı

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Mayıs ayında seçime gidiyor. Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı 7-8 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olup, çoğunluk sağlanamadığı takdirde 14-15 Mayıs tarihlerinde çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Muhasebeciler Odası’nda Seçim Yarışı Başladı
Seçimlerde başkanlık için adaylığını açıklayan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ayhan Sak ile Yönetim Kurulu adayları İkram Alkan, Halim Dönmez, Kemalettin Afacan ve Bayram Özütemiz, seçim çalışmaları kapsamında KGRT’yi de ziyaret ettiler.
Sak, “Beraberlik ruhuyla 2016 yılı seçim sürecini başlattık. Biz 27 yıldır artarak devam eden mesleğin ve meslektaşın sorunlarını çözmeye talip olduk. Mesleğimiz ve meslektaşımıza öncelikle saygınlık kazanmış, akabinde uluslararası standartlara ulaşmış, makro ekonomik politikalara yön veren, adaletli şeffaf ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışı ile yola çıktık. Büyüyen ekonomimizde meslektaşımızı dünya standartlarında pay alan bir meslek haline getireceğiz. Şeffaf, katılımcı, güler yüzlü ve ideolojik yaklaşımlardan uzak bir yönetim ortaya koymak için ve bu hedefe varmak için yola çıktık. Makamların geçici olduğunu bilerek mesleğimiz ileriye taşımak ve meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek gayreti içinde olacağız. Yeni dönemde tüm üyelerin katılımlarını sağlayarak, çözüm üreten bir yönetim anlayışa sahibiz” dedi.
Üyelerin sorunları ile ilgilenen, oda ile kurumlar arasındaki iletişimi çok güçlü bir yönetim olacaklarını söyleyen Ayhan Sak “Oda yönetimi üyelerimizin sorunları ile ilgili her türlü sorumluluğu üzerine alacak. Bizim yönetim anlayışımızda oda demek sadece belli günlerde sms mesajı gönderen, yılda bir defa etkinlik düzenleyen, bir kurum olmaktan çıkarak, üyelerimizle ilgili sorunlara çözüm önerileri getiren, yöneticileri uyaran, kamuoyunda ses getiren, gerek Karaman’ımızın gerek ülkemizin sorunlarıyla ilgili görüş ortaya koyabilen, güçlü bir sivil toplum örgütü olacak. Üyelerimizin en iyi şekilde şehrimizde temsil edilmesi noktasında da çok hassas olacağımızın altını çiziyorum. Bu seçimde aday olacak olan bütün arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284