Muhtarlar Derdini Anlattı

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, rutin olarak düzenlenen muhtar toplantıları kapsamında merkez mahalle muhtarlarla bir araya geldi.

Muhtarlar Derdini Anlattı

“Devletimiz ne kadar güçlü bir devlet olduğunu bir kez daha gösterdi”

Konuşmasına deprem bölgesinde iki ay kadar görevli olduğunu belirterek başlayan Vali Akkoyun “Afet Bölgesinde Devletimiz tüm birimleri ve imkânları ile eşi benzeri görülmemiş büyük bir operasyonla vatandaşlarımızın yardımına koşarak, dünyaya ne kadar büyük ve güçlü bir devlet olduğunu bir kez daha gösterdi.” dedi.

Vali Akkoyun konuşmasının devamında “ Milletimiz bu zor günlerde elindeki varını yoğunu deprem bölgesine yardım olarak gönderdi. İşte bu da milletimizin ferasetini, yardımseverliğini ve gönlünün ne kadar geniş olduğunu gösteriyor. Allah devletimize zeval vermesin. Allah milletimizin gücünü artırsın.” dedi.

"Tüm Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum”

Daha sonra Vali Akkoyun “Muhtarlarımız bu zor günlerde de gayretle, fedakârlıkla çalışmalarına devam ettiler, bizleri deprem bölgesinde de yalnız bırakmadılar. Karamanlı hemşehrilerimize, muhtarlarımıza ve tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. ” dedi.

Akabinde muhtarlardan köy ve mahallelerdeki ihtiyaç, sorun ve talepleri dinleyen Vali Tuncay Akkoyun, değerlendirmelerde bulunarak iletilen hususların kurum müdürleri tarafından incelenip, takibinin yapılması talimatını verdi.

Toplantının sonunda Vali Tuncay Akkoyun  önümüzdeki günlerde idrak edilecek olan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik etti.

Valilik Karamanoğlu Mehmet Bey Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Vali Yardımcısı Mehmet Yasin Erkan, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güventürk ve kurum amirleri de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284