Muhtarlar Dernegi Baskani Soytürk’den Elvan’a Tesekkür

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Karaman Sube Baskani Yahya Soytürk Yönetim kurulu adina, Hükümete ve Karaman Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Baskani Lütfi Elvan’a muhtarlarin özlük haklarinin Torba Kanun Teklifi`ne dahil edilmesi ve ödeneklerin artirilmasindan dolayi tesekkür etti.

Muhtarlar Dernegi Baskani Soytürk’den Elvan’a Tesekkür
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Karaman Sube Baskani Yahya Soytürk, muhtarlarin ödeneklerinin yükseltilmesinden büyük mutluluk duyduklarini belirterek tüm muhtarlar adina Hükümete ve konuyu gündeme getiren ilgi alaka gösteren ve her daim muhtarlarin sorunlari ile yakindan ilgilenen Karaman Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Baskani Lütfi Elvan’a Tesekkür ederim dedi.
Soytürk yaptigi açiklamada, TBMM'deki yapilan yeni düzenleme ile birlikte Türkiye genelindeki yaklasik 53 bin muhtar ödeneginin, 420 TL den 875 TL ye yükselecegini ifade etti.
Soytürk: "Daha önce muhtarlarimiz aldiklari ödenek ile bag kur primlerini dahi ödeyemiyordu. Son yapilan zam ise tüm muhtarlarin yüzünü güldürdü. Bana göre verilen ödenek yeterli. Bu nedenle hükümete ve Milletvekilimiz Lütfi Elvan’a tesekkür ediyoruz" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284