Muhtarlar Günü Kutlanıyor

Vali Fahri Meral, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Muhtarlar Günü Kutlanıyor

19 Ekim 2017 Perşembe günü Valilik Makamı’nda gerçekleşen ziyarette hafta nedeniyle dernek başkanı Öngay’ı tebrik eden Vali Meral, bu yıl ikicisi kutlanan Muhtarlar Günü etkinlikleri hakkında başkan Öngay’dan bilgiler aldı.

Muhtarların, halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğunu belirten Vali Meral, günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlığın, en uzakta bulunan yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak halkının her zaman yanında ve hizmetinde olduğunu söyledi.

İlimizde ve bağlı bulunan köylerde yaşanan sıkıntıların muhtarlar ve kamu kuruluşlarının ortaklaşa çalışması sonucu en kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu ifade eden Vali Meral, bu anlamlı günde ilimizde görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü ”nü kutluyor, sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Dernek Başkanı Ali Öngay, günün anısına Vali Meral’e çiçek takdim ederken Muhtarlar günü nedeniyle kendilerini makamında kabul eden Vali Meral’e teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

Vali Meral Muhtarlarla Yemekte Bir Araya Geldi

Vali Fahri Meral, Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen yemek programına katıldı.

Kale Restoran’da düzenlenen programa Vali Meral’in yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Dr. Sezer Işıktaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve muhtarlar katıldı.

Program Ali Öngay’ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmayla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284