Muhtarlar İftarda Biraraya Geldi

Karaman Muhtarlar Derneği tarafından geçtiğimiz akşam Grand Karaman Otel’de bir iftar yemeği düzenlendi.

Muhtarlar İftarda Biraraya Geldi

İftar programına Vali Fahri Meral, eşi Zehra Meral, Milletvekili Recep Konuk, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle ve merkez köy muhtarları katıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu iftar sofrasının kurulduğu salona gelen Vali Meral, masaları gezdi ve katılımcıları selamlayarak hayırlı iftarlar diledi.

İftar sonrasında bir konuşma yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş ayı olan, 11 ayın sultanı, mübarek ramazan ayında, Muhtarlar Derneğimizce geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yılda 4.cüsünü düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılmanızdan dolayı, şahsım derneğim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Derneğimize dün olduğu gibi, bugün de maddi manevi yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanım Ertuğrul Çalışkan’a şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise konuşmasında, “Zorlu bir süreci ülkemiz inşallah önümüzdeki günlerde hayırla huzurla tamamlayacak. Artık güçlenen büyüyen gelişen söz dinleyen değil sözü dinlenen bir ülkenin bizleri de evlatları çocukları olmanın mutluluğunu huzurunu yaşıyoruz. Karamanımızı inşallah mevcut konumunun çok daha ötelerine önümüzdeki yıllarda gülerde kendisini huzur içinde taşıyacaktır. Ülkemiz hızla büyüyor, gelişiyor. Ülkemiz özellikle son 10 yılda 3,5 kat büyüdü. Çok şükür ülkemizin özellikle gelişmesinde büyümesinde temel taşı olan büyüme alt yapıları ile de büyük bir hamleyi duble yollarla, demir yollarıyla, hava taşımasıyla, hava alanlarıyla, köprülerle birçok hizmetle ülkemiz taçlandırdı” dedi.

İftardan sonra yapılan duaların ardından muhtarlarla ayaküstü bir araya gelen Vali Meral, bir süre sohbet etti ve Başkan Öngay ile yönetimine düzenlemiş oldukları iftar programı nedeniyle teşekkür ederek programdan ayrıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284