Muhtesem Finalde Düsünceler Yaristi

Okuma Zamani projesi kapsaminda ilimiz ortaögretim kurumlarinin katilimiyla gerçeklestirilen münazara yarismalarinin final programi Piri Reis Kültür Merkezi’nde gerçeklestirildi.

Muhtesem Finalde Düsünceler Yaristi

2 Nisan’dan bugüne kadar ilimiz genelinde tüm ortaögretim kurumlarinin katilimiyla gerçeklestirilen, 6 hafta süren münazara yarismalarinda her hafta farkli bir konu olmak üzere ögrenciler; egitim, bilimsel gelismeler, küresellesme ve sanat konularinda fikirlerini, bilgi ve belgeleriyle savundular. Final programinda ise Irfan Ataseven Fen Lisesi ve Anadolu Ögretmen Lisesi ögrencileri yaristilar.
Programda konusma yapan Milli Egitim Sube Müdürü Ömer Kiliç, münazaralarin kaybedeni olmadigi belirterek “Tüm yenilikler, gelismeler öncelikle fikri buluslar seklinde baslar. Bütün bilim insanlari buluslarini, önce zihinlerinde yesertmislerdir. Bu nedenle ögrencilerimizin münazaralarda ortaya koydugu çalismalar takdire sayandir.” dedi.
Çekismeli geçen final yarismasinda ögrenciler dayanisma örnegi vererek, basarili bir tartisma örnegi sergilediler. Yarisma sonunda jüri üyelerinin yaptigi puanlamanin ardindan Anadolu Ögretmen Lisesi ögrencileri birinci gelerek bu yilin münazara sampiyonu oldular.
Program sonunda münazaralara katilan tüm ögrenciler tebrik edilerek ögrencilerin konulara hazirlanmasinda onlara destek olan okullarin idareci ve ögretmenlerine tesekkür edildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284