Mülteci Çocuklara Kirtasiye Ve Giyim Yardimi

Karaman Emniyet Müdürlügü`ne bagli Toplum Destekli Polislik Büro Amirligi tarafindan mülteci ailelerin çocuklarina kirtasiye ve giyim yardiminda bulunuldu.

Mülteci Çocuklara Kirtasiye Ve Giyim Yardimi
Çarsi Polis Merkezi'nde mülteci çocuklarla bir araya gelen Karaman Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Toplum Destekli Polislik Büro Amirligi'nde görev yapan ekiplerin tespit ettigi mülteci çocuklarin ihtiyaçlarinin karsilanmasinda yardimda bulunan Karaman esnafina tesekkür etti.
Karaman'da 97 mültecinin yasadigini vurgulayan Sönmez, “Karaman insaninin hamiyet perverligi ve insan sevgisinden dolayi bu kardeslerimizin ihtiyaçlarini karsilayan Karaman esnafina tesekkür ediyorum. Bu davranislari insana verdikleri deger olarak bizlere daha fazla çalismamiz gerektigi konusunda bir ön oldu. Biz bu kardeslerimizin ailesiyiz. Ne ihtiyaçlari varsa ben ve teskilatim olarak imkanlarimiz çerçevesinde karsilayacagiz. Bunun için ben Karaman insanina ve teskilatima tesekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra 4 mülteci çocuga Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve Emniyet Müdür Yardimcisi Selçuk Erdogan tarafindan kirtasiye, okul önlügü ile giysilerden olusan paketler verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284