Muratpasa’dan Göktepe’ye Kültür Merkezi

Karaman’in Sariveliler ilçesi Göktepe Belediyesi ile kardes sehir olan Muratpasa Belediyesi, çok amaçli Kültür Merkezi yaptiriyor.

Muratpasa’dan Göktepe’ye Kültür Merkezi

Muratpasa Belediyesi, geçtigimiz yil aralik ayi basinda “Kardes Sehir” protokolü imzaladigi Karaman Ili Sariveliler Ilçesi Göktepe Belediyesi’ne çok amaçli Kültür Merkezi yapacak. Esentepe Mahallesi’ne Muratpasa Belediyesi tarafindan yapilacak olan çok amaçli Kültür Merkezi 150 bin TL’ye malolacak. 5393 Sayili Belediye Kanununun 18. Maddesi geregince yapilacak olan kültür merkezi ile ilgili protokolü Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal ile Göktepe Belediye Baskani Osman Talay, imzaladi.
Kültür merkezinin Esentepe Mahallesi’ne yapilacagini belirten Göktepe Belediye Baskani Osman Talay, “Çok amaçli kullanilacak olan kültür merkezimizin, kardes belediyemiz Muratpasa Belediyesi tarafindan yapilacak olmasi bizi mutlu etmektedir. Kardes sehir protokolü imzaladiktan sonra belediyemizden is makinasi destegi almaktayiz. Önümüzdeki üç yil içerisinde bir çok projeyi birlikte yasama geçirecegiz. Göktepe’de Muratpasalilari konuk etmekten onur duyacagiz. Göktepe bölgesinde bulunan Barçin Yaylasi’nda da etkinlikler yapacagiz” diye konustu.
DAYANISMA, SEVGI VE KARDESLIK IÇERISINDE YAPIYORUZ
Göktepe’ye çok amaçli kültür merkezi yapacaklarini ifade eden Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal, “Bütçesi yüksek olan belediyelerin daha düsük bütçeli belediyelere yardim etmesi ve onlarla projeler gerçeklestirmesi bizim kültürümüze son derece uygun bir yaklasimdir. Göktepeliler, çok amaçli kültür merkezi ile sosyal, sanatsal ve kültürel aktivitelerini yapabilecekleri bir alana kavusacak. Gerek Göktepe halki gerekse Muratpasali komsularima hayirli olsun diyorum. Güzel seyler için mücadele etmek gerekiyor. Bizde bunu dayanisma, sevgi ve kardeslik içerisinde yapmaya gayret ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284