Mustafa Cambaz Anısına Yerel Medya Yarışması Düzenlenecek

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün (BYEGM), yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla geleneksel olarak düzenlediği “Yerel Medya Özendirme Yarışması” 2017 yılında 15 Temmuz demokrasi şehidi gazeteci Mustafa Cambaz anısına düzenlenecek.

Mustafa Cambaz Anısına Yerel Medya Yarışması Düzenlenecek

15 Temmuz’u En İyi Anlatan Fotoğraf Mustafa Cambaz Özel Ödülü’nü alacak

Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri şehit Cambaz adına haber fotoğrafı kategorisinde bu yıl için özel bir ödül verilmesi planlandı. “15 Temmuz’u En İyi Anlatan Fotoğraf”ın sahibi birincilikle eş değer olan Mustafa Cambaz Özel Ödülü’nü alacak.

Bu yıl 30’ncusu yapılan ve Türkiye’de yerel medyaya yönelik en eski yarışma olma niteliğini taşıyan organizasyona başvurular 10 Ocak’ta başlayacak. Yurtdışında Türkçe yayın yapan yerel medya mensupları da yarışmaya katılabilecek.

10 Dalda 31 ödül sahiplerini bekliyor

Yerel medya mecralarında hayata değer katmak için idealistçe çalışan habercilerin başarılı çalışmalarının daha görünür olmasını hedefleyen yarışmada Yerel Haber, Köşe Yazısı, Mizanpaj, Araştırma, Röportaj, Haber Fotoğrafı, Televizyon Haberi, Radyo Haber Programı, Yerel İnternet Haber Sitesi ve Yerel İnternet Haberi alanlarında ilk 3’e giren çalışmalar ve 15 Temmuz’u En İyi Anlatan Fotoğraf dalında Mustafa Cambaz özel ödülü ile toplam 31 ödül, düzenlenecek törenle sahiplerine ulaştırılacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284