Mustafa Ertaş’ın İsmi Ermenek’te Bir Sokağa Verildi

Araştırmacı Gazeteci yazar Mustafa Ertaş’ın ismi Ermenek Belediye Meclisinin kararı ile ilçede bulunan bir sokağa verildi.

Mustafa Ertaş’ın İsmi Ermenek’te Bir Sokağa Verildi

Değirmenlik Mahallesinde bulunan İnce sokağın ismi meclis kararıyla Mustafa Ertaş sokağı olarak değiştirilirken isminin bir sokağa verilmesini memnuniyetle karşılayan Ertaş, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen’e teşekkür etti.
Ertaş, “Ben karıncadan enginim okudukça cahilim. İnsanlar unutulunca ölür. Unutulmamam, ismimin devamlı anılması için Ermenek belediyesi tarafından adımın “Değirmenlik Mahallesi mıntıka no 1. krokisinde 19-20 diye gösterilen yere Mustafa Ertaş sokağı verilmesine, bu çok değerli ve vefalı kararınızdan dolayı son derece mutlu oldum. Allah sizlerden razı olsun. Bu yerinde verilen değerli kararınız için aşağıda imzaları bulunan başta Belediye Başkanı Uğur Sözkesen Bey’e, yardımcısı Salim Erkmen Bey’e, Meclis üyeleri Ahmet Bülent Bademci, Hasan Kalan, Durmuş Açıkbaş, Kadir Çeşme, Aytekin Aydın, Gülşen Görgülü, Ahmet Alatalı, Mustafa Demr, Ahmet Kahraman, Kemal Eyidayı, Ali Dökmeci beylere de ayrı ayrı saygı ve sevgilerimi bildirir, tüm Ermenek Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunarım” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284