Mustafa Yavuzcan Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

31 Aralık 2020 tarihinde kayıp olarak aranan ve dün Alahan mevkisinde bulunan Mustafa Yavuzcan (25) gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Mustafa Yavuzcan Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

31 Aralık günü esrarengiz bir şekilde kayıplara karışan Mustafa Yavuzcan, dün yaşanan gelişme ile Mut ilçesine bağlı Geçimli Mahallesi Alahan Mevkii Karanlık Dere mevkiinde bahçede çalışanlar tarafından bulundu. Ailesinin yaptığı tehiş sonrası Adana Adli Tıp Morguna gönderilen cenaze işlemlerin tamamlanmasından sonra dün akşam saatlerinde ailesine teslim edildi.

Merhum Mustafa Yavuzcan için Ahmet Yesevi Camisinde düzenlenen cenaze törenine merhumun ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Babası Özel İzinle Cenaze Törenine Katıldı

31 Aralık tarihinde kayıp olan ve dün Alahan mevkisinde bulunan Mustafa Yavuzcan’ın babası Mehmet Ali Yavuzcan, Karaman M Tipi Ceza Evinden özel izin ile Ahmet Yesevi Camisinde kılınan öğle namazına katıldı. Acılı Baba Yavuzcan, cenaze namazı sonrası ise taziyeleri tek tek kabul etti.

Karaman'ın Sesi Gazetesi olarak vefat eden Mustafa Yavuzcan’a Allah’tan rahmet, ailesi yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. HaberMustafa ÖZÜNAL

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284