Müşteri Akınına Uğruyor

Hatay Döner, son zamanlarda artan döner fiyatlarına rağmen müşteri sayısında herhangi bir düşüş yaşamadığını belirtiyor. KGRT Karaman tarafından yapılan röportajda Hatay Döner'in sahibi Emre Can Düzen, en fazla satılan ürünlerinin tavuk dürüm olduğunu ve bunun yanında et dürüm ve pilav üstü porsiyonunun da her zaman mevcut olduğunu söyledi.

Müşteri Akınına Uğruyor

Düzen, kaliteli malın müşterisi fiyat sormadığını, önemli olanın tavuğun lezzeti, markası, el işçiliği ve ustaların temizliği gibi faktörler olduğunu belirtti. Tavuk dürümün kalitesini belirleyenin ise işleyen ustalar olduğunu vurgulayan Düzen, tavuklarının günlük olduğunu ve ikinci güne kalmadığını kalsa bile tavukların sokak hayvanlarına verildiğini ifade etti.

Hatay Döner'in tavuk dürümü için kullanılan tavukların göğsünden ve yağlanması için birkaç parça buttan yapıldığını, daha sonra özel soslarına yatırıldığını ve tavukların burada 10 saat bekletildiğini söyleyen Düzen, bu sayede tavuğun kalitesinin ortaya çıktığını belirtti. Hileli tavukların renginin siyah olduğunu ve hileli olmayan tavukların beyaz olduğunu dile getiren Düzen, kaliteli tavuğun kızardığı zaman nar gibi olacağını da sözlerine ekledi.

Hatay Döner'in fiyatları hakkında da bilgi veren Emre Can Düzen, tavuk dürümünün 48 TL olduğunu ve içinde 75-80 gram tavuk bulunduğunu ifade etti. Ayrıca patates, turşu ve özel soslarının yanı sıra mayonezlerinin de olduğunu belirten Düzen, et dürümünün 58 TL, 100 gram zurna tavuk dürümünün 57 TL, zurna et dürümünün ise 68 TL olduğunu söyledi. Düzen, dört kişilik bir ailenin Hatay Döner'de 200-220 TL'ye karnını doyurup çıkabileceğini ifade etti.

Son olarak, zamdan kaçınmaya çalıştıklarını ancak bazı şeylerin ellerinde olmadığını dile getiren Emre Can Düzen, Karaman'da elle gösterilenlerden bir şube olduklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284