Mut-Karaman Duble Yolunda Sona Gelindi

Ekonomi Bakan Yardimcisi Mustafa Sever, memleketi Mersin’in Mut ilçesi Çinar alti Karacaoglan parkinda hemsehrileriyle bayramlasti.

Mut-Karaman Duble Yolunda Sona Gelindi

Bayramlasmanin ardindan bir konusma yapan Sever, "Türkiye’yi bütün sektör ve alanlarda 2002 yilindaki seviyesine göre mukayese ettigimizde 3–4 kat mesafe kat edilmistir. Ekonomi Bakanimiz Zafer Çaglayan’in yaninda olusturdugumuz hizmet ekibi olarak, sizlere hizmet etme ve hizmetkar etme noktasinda verdigimiz sözü de bugüne kadar tuttugumuz için sizlerin huzurunda konusabiliyoruz" dedi. 
Mut- Karaman duble yolu çalismalarinin son noktaya geldigine dikkat çeken Sever, "Mut-Silifke yolunun da ihalesi yapildi. Önümüzdeki yillarda Mut-Silifke arasini da duble yola kavusturmus olacagiz. Ayni sekilde Mut- Gülnar yoluyla ilgili etüt proje planlama çalismalari devam ediyor insallah önümüzdeki günlerde oraninda ihalesini yapacagiz. Mut-Ermenek yolunun da bazi kisimlarinin ihaleleri yapildi. Mut ayni zamanda önemli bir tarim merkezi. Türkiye’de baktigimiz zaman tarim sektörüne ayrilan bütçe 2002 yilinda 2 milyar TL iken bugün geldigimiz noktada 9,5 milyar TL'ye çikardik. Ülke genelinde böylesine güzel gelismeler olurken Mut’umuzda her sey yolunda gidiyor. Çaliskan bir belediye baskanimizla Mut’a verilen tüm projeleri bir bir hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Mut’ta Organize Sanayi Bölgesi kazandirmayi planliyoruz. Sanayicilerin yatirim yapabilmesi açisindan buranin ihtiyaci var. Mut Ticaret odasiyla birlikte çalismalara baslandi. Yer tahsisi konusundaki sikintilari çözdük önümüzdeki dönemde onun da projesini hayata geçirecegiz" seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284