Mut Yolu Ekim’de Trafige Açilacak

Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan geçtigimiz günlerde trafige kapatilarak çalismalarina baslanan ve Karaman – Mersin yolu baglantisini saglayan yol üzerinde ki çalismalari yerinde inceledi.

Mut Yolu Ekim’de Trafige Açilacak

Karaman – Mersin sehirlerarasi yolu üzerinde yapimina devam edilen yonca tipi kavsak çalismasinin bir diger etabi olan ve sehrin D715 karayolu ile baglantisini yapan yol üzerindeki çalismalar araliksiz devam ediyor. Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan çalismalari yerinde inceledi.
Karaman’in bütün girislerinin hizli bir sekilde daha estetik bir görünüme kavusturuldugunu söyleyen Baskan Çaliskan sunlari kaydetti. “ Valilik kavsagindan baslayip Mut yolu olarak bilinen ve D715 karayoluna baglanti saglayan ve trafige kapanan yol üzerinde genisletme ve düzenleme çalismalari araliksiz sürüyor. Karaman Belediyesi olarak bu çalismalar kapsaminda gerekli olan agaçlandirma ve peyzaj düzenlemeleri tarafimizca gerçeklestirilecek. Ekim ayi itibari ile trafige açmayi planladigimiz yol tamamlandiginda, sehrimiz için büyük önem arz eden bu giris daha estetik ve prestijli bir görünüme sahip olacak
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284