Mut Yolu Karaman’in Yeni Prestij Yolu Olacak

Karaman Belediyesi ve Karayollari Genel Müdürlügü ile birlikte; Mut Yolu Valilik kavsagina kadar bölünmüs yol, Mut Yolu Karaman girisine ise farkli seviyeli kavsak (yonca tipi) yapilacak.

Mut Yolu Karaman’in Yeni Prestij Yolu Olacak

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Karayollari 3. Bölge Müdürü Mahmut Yildiz ile birlikte yonca tipi kavsak ve bölünmüs yolun yapilacagi alani yerinde inceledi.
Mut Yolu’nda, günün her saatinde yogun bir trafik akisi oldugunu söyleyen Baskan Çaliskan, “Özellikle sehir girislerinin daha düzenli hale getirilmesi için çalismalar baslattik. Mut Yolu Karaman girisine yapilacak olan farkli seviyeli kavsak (yonca tipi), sehrin girisini daha modern ve kullanisli hale getirecek. Valilik Kavsagindan Mut Yolu’na kadar olan yaklasik 1 km’lik mesafe bölünmüs yol olarak düzenlenecek. Böylelikle, Mut Yolu Karaman girisi ve Valilik Kavsagi arasindaki mesafe aydinlatma ve peyzaj düzenlemeleriyle yeni bir prestij yolu olarak sehrimize kazandirilacak.” dedi.
“Renkli asfaltlar sehre renk katacak”
Öte yandan Eregli yolu ve Karaman - Konya yolu üzerinde renkli asfalt çalismasi yapilacak. Çalisma, Konya yolu üzerinde Karamanoglu Mehmet Bey Köprülü Kavsagindan Konya istikametine dogru yolun sag tarafinda 1 km mesafeyi kapsayacak. Eregli yolunda, Eregli Köprü Kavsagindan sonra Organize Sanayi Bölgesine kadar yaklasik 4 km mesafede renkli asfalt çalismasi bu yilsonuna kadar tamamlanacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284