Müteahhitler Birligi’nin Durumu Konusuldu

Ilimizde kurulacak olan Müteahhitler Birligi’nin durumuyla ilgili olarak geçtigimiz aksam YHM Dügün Salonunda bir istisare toplantisi yapildi.

Müteahhitler Birligi’nin Durumu Konusuldu

Toplantida konusan Sami Güzel, “Karaman’da büyüyoruz. Sayginligimizi artirdik. Karsilastigimiz tüm resmi kurum ve kuruluslarla ilgili problemlerimizde bize uygulanan haksizliklarla üzerimizdeki zirh görevi üstlendik. Ama asil asilacak konu ise bu sorunlarla hiçbirimizin kisisel olarak mücadeleci durumumuzun, vaktimizin olmamasi sebebiyle buna yönelik bir oldugumuzu, birlik oldugumuzu ilk basta unutmamamiz gerek. Karaman ekonomisinin yüzde 30’luk bölümüne istihdam saglayan mücadelenin neden bir yapilanmasi yok. Bu sehri bizler insa ediyoruz. Demek ki gelecegi insa ediyoruz. Hepiniz biliyorsunuz ki biz bunlari yaparken hiçbir kurum ve kurulustan destek alamiyoruz. Tam tersine geçen her yil önümüze yeni engeller konuluyor” dedi.
Hakan Candan ise, “Türkiye son yillarda diger dünya ülkeleriyle kiyaslandiginda büyüme oranlari asisindan çok önemli bir gelirinin oldugunu iftiharla büyüme rakamlariyla dünyada ilk siralarda yer aldigini hep duyuyoruz. Istatistiki rakamlar açiklandikça bu ülkenin bireyleri olarak kendi adimiza mutlu oluyoruz. Ancak burada hemen sunu da belirtmeliyim ki Türkiye’nin yasamis oldugu bu büyümede sizlerinde içinde yer aldigi insaat sektörü lokomotif görevi üstleniyor” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284