Mutlu: Pazar Günü Vatandaşımız Ülkemiz Üzerindeki Oyunları Bozacak

Karaman’ı karış karış gezerek AK davayı anlatan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Mutlu, Pazar günü sandıktan çıkacak sonuçtan emin.

Mutlu: Pazar Günü Vatandaşımız Ülkemiz Üzerindeki Oyunları Bozacak

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Mutlu, “Pazar günü ülkemiz seçime gidiyor. Ülkemiz için dönüm noktalarından biri. Ya yola devam denilecek ya da ne yazık ki uçurumun kenarına doğru gidilecek. Burada resim büyük. Türkiye’nin bölgesel ve küresel güç olma yolundaki adımları, doğru sert bir biçimde ilerliyor. 15 Temmuzda bu ülke bir kılıf bir gömlek biçmeye kalktılar. Ancak vatandaşların dik duruşuyla bunlar engellendi. Akabinde Suriye’de bir oldubitti ile Hatay’a kadar olan sınırı PYD almaya çalıştı. Ancak bu hayalleri Fırat Kalkanı ile sona erdi. El Bab’a operasyon yapılırken, DAEŞ 3200 kişi ile bize karşı koydu. İlk şehitlerimizi verdik. Bunun üzerine Rus bir savunma uzmanı El Bab-ı kaybettiklerini açıkladı. Hâlbuki biz daha operasyona yeni başlamıştık. Ancak o uzman biliyordu ki biz Türkler şehit verdiğimiz yeri alırız” dedi.

Ülkemiz üzerinde buna benzer oyunların olduğunu ifade eden Mutlu vatandaşımız AK Davasına bir kez daha sahip çıkarak Pazar günü sandıklarda bu oyunlara son verecektir dedi.

Türkiye Ekonomide Yükselmeye Devam Edecek

Seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşan ve ülkemizin seçim sonrası hedeflerini anlatan Mutlu şunları söyledi; “Türkiye yükselen bir ekonomi eğiliminde şu anda 17.büyük ekonomideyiz. Seçimle birlikte AK Parti hükümeti ile istikrar sürecek ve yılbaşına doğru ekonomimiz bir basamak daha yükselerek 16. olacaktır. Ekonomin önemli ayaklarından olan çalışma hayatına ilişkinde birçok düzenleme ile iyileştirmeler yapıldı. Taşeronda yapılan düzenlemeler ile işçilerimiz aynı işlerine kadro güvencesi ile devam ediyorlar. Ayrıca kıdem tazminatı konusunda da işçileri koruyan yeni bir düzenlemenin çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde işçilerin kıdem konusu hiçbir mahkemeye konu olmadan çözüme kavuşacak ve çalışanlar haklarını almış olacak.”

Ülkemizin yasal düzenlemeler ile yeni bir döneme geçtiğine vurgu yapan Mutlu bu süreçlerde aksaklıklar ya da gecikmeler yaşanmaması için vatandaşların AK Partiyi yeniden iktidara getirerek huzur ve istikrar ortamına katkıda bulunacağını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284