Mutlu Yillar Karaman

Dünya, 2011’e veda edip 2012’ye merhaba demeye hazirlaniyor. Sevgi bestesinin tinilarini tüm insanlarin yüreginde hissedecegi, hüzünlerinizin dostluklarla silinecegi, ümitlerinizin hiç bitmeyecegi, saglik, mutluluk ve basari dolu bir yili sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dilegiyle. 2012 yili dünyaya ve ülkemize, baris, huzur, saglik, mutluluk, basari ve bol kazanç getirsin. Mutlu yillar Türkiye... Mutlu Yillar Karaman....

Mutlu Yillar Karaman
VALI KAHRAMAN: “KARAMAN TIPKI ÜLKEMIZ GIBI 2023’E KARARLI ADIMLARLA YÜRÜYOR”
Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman yeni yil nedeniyle bir mesaj yayinlayarak Karaman halkinin yeni yilini kutladi.
Vali Kahraman, “Öncelikle 2012 yilinin ilimize, ülkemize ve insanliga hayirlar getirmesini; saglik ve huzur dolu bir yil olmasini temenni ediyorum. 2011 yili ülkemiz açisindan oldugu kadar Karaman açisindan da istikrarli büyümenin ve kalkinmanin devam ettigi bir yil oldu. Karaman tipki ülkemiz gibi 2023’e dogru kararli adimlarla yürüyor ve ulastigimiz her basari bizleri ilimizin ve ülkemizin gelecegi açisindan umutlandiriyor. Tabii 2011 yilinda sadece basarilar ve sevinçler yasamadik, acilarimiz da oldu. Ülkemizin dört bir tarafinda oldugu gibi Karaman’da da sehitlerimiz oldu, depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiz oldu. Hepsini rahmet ve minnetle aniyoruz. Ama biz acilarda da bir olmayi, beraber olmayi bilen bir milletiz. Her hüzün, her aci kardesligimizi ve millet olma bilincimizi biraz da güçlendirdi. Dileriz ki yeni yilda hüzün olmasin, aci olmasin. 2012 yilinin ilimizin ve ülkemizin güçlü ve itibarli durusunun devam ettigi, basari ve saglik dolu bir yil olmasini temenni ediyorum. Yeni yilin ilimize, ülkemize ve insanliga hayirlar getirmesini diliyor, herkesin yeni yilini kutluyor ve herkesi saygi ve sevgiyle selamliyorum. Dilerim ki yeni yil huzurun ve barisin zamani olur.” dedi.
 
REKTÖR GÖKMEN: “KARAMAN HALKININ YENI YILINI KUTLARIM”
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 2012 yilinin Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ailesi ve tüm milletimiz için mutlu ve huzurlu geçmesini diledi.
Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen yeni yil mesajinda su açiklamalari yapti:
”Üniversitemizde fiziki anlamda gerçeklestirdigimiz yatirimlar, bilimsel, sosyal ve kültürel projelerle yogun geçen bir dönemi geride birakarak, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yila girmenin mutlulugu içerisindeyiz.
‘Siradan degil, aranan üniversite’ sloganindan hareketle önemli gelismeler saglayarak, üniversitemize ve sehrimize yeni, faydali hizmetler sunmaya gayret ettik. Heyecanimizdan hiçbir sey kaybetmeden birlik, beraberlik ruhuyla çalisarak geride biraktigimiz 2011 yili içerisinde, bilimsel ve dinamik bir üniversite olusturmaya gayret ettik.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ailesinin artarak devam eden özverili gayreti sayesinde, 2012 yilinda çok daha basarili bir yil geçirecegimize inaniyorum. Tüm Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ailesini degerli çalismalari ve basarilarindan dolayi kutluyor; saglikli, mutlu ve basarili yeni bir yil geçirmelerini diliyorum.”
 
EMNIYET MÜDÜRÜ SÖNMEZ: “2012 HUZUR, BARIS VE MUTLULUK GETIRSIN”
Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, yeni yil nedeniyle bir mesaj yayinladi.
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez mesajinda, “2011 yilinin bittigi anda geçmiste insanlarimizin iyi veya kötü yasadigi tüm problemli anlarin sona ermesi, mutluluklarinin ve huzurlarinin 2012 yilinda da devam etmesi dilegiyle tüm Karaman halkinin yeni yilda huzur, baris, mutluluk ve basarili bir yil geçirmesi dileklerimle Emniyet mensubu arkadaslarimin, sehitlerimizin, geride biraktiklari dul ve yetimlerinin, gazilerimizin aileleriyle birlikte güzel bir yil geçirmelerini diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284