Mutluluklari Gözlerinden Okunuyordu

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Tayyar Yatirim ortaklarindan Vehbi-Ayse Tayyar’in ogullari Ismail Hakki ile Ali-Naciye Erokutan’in kizlari Sümeyye, hafta sonunda Demosan Otel’de yapilan muhtesem bir dügün ile yasamlarini birlestirdiler.

Mutluluklari Gözlerinden Okunuyordu

Nikah tanikligini Vali Murat Koca, Milletvekili Recep Seker ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in yaparken, gecenin dört dörtlük geçmesini omuzlayan amca oglu Ismail Tayyar’in gayretleri gözlerden kaçmadi.
Dügüne, Emniyet Müdürü Mehmet Sahne, Garnizon Komutani J. Albay Mustafa Akis, KTSO Baskani Mustafa Toktay, Karaman Eski Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, MÜSIAD Baskani Turgay Bas, daire müdürleri, sanayiciler Sami Özdag, KARSIAD Baskani Kemal Boynukalin, Erol Simsek, Ihsan Duru, Ali Özçelik ve çok sayida ailelerin yakinlari ve davetli katildi. Dügün merasimi Imami Azam Cami Imam Hatibi Mehmet Simsek'in okudugu Kurani Kerim'in ardindan, Semazenler gösterisi gerçeklesti. Nikahin kiyilmasinin ardindan ünlü ses sanatçisi Mustafa Ceceli en güzel sarkilarini canli performansiyla sahnede kusursuzca sergiledi. Ceceli bir sarkisini da damat ve gelinin yanina giderek birlikte seslendirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284